Sikerült, gratulálunk!

Most már hivatalos: Kaposváron megdőlt az egyszerre, együtt, egy helyen dekázás világrekordja. A Rákóczi Stadionban 22 ország több mint ezer sportembere gyűlt össze tegnap este.

A fiatal focistákon kívül jelen volt Kaposvár NB I-es csapatának néhány játékosa is Prukner László edző vezetésével. Az Európa-bajnoki ezüstérmes lábteniszező, Pál Tamás és a Kométa Kaposvár SE bajnok és kupagyőztes válogatott röplabdázója, Molnár Dávid is beállt a dekázók közé, csakúgy, mint Szentgyörgyi Romeo aerobik-világbajnok.

A Guiness-rekordkísérlet résztvevőire öt forduló várt, és már az első körben sikerült megjavítani az eddigi csúcsot: 733 együtt dekázót regisztráltak. A harmadik fordulóban ezt is sikerült túlszárnyalni: 792-en dekáztak egyszerre, így mától ez a hivatalos világcsúcs.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr731266291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.