Sportágválasztás tudományos alapon

A Navimed Kft. tudományos mérési módszerekkel segít a gyerekek testi adottságainak leginkább megfelelő sport kiválasztásában. 

24 jellemzőt mérnek meg, ezek segítségével megállapítják többek között az optimális testtömeget, a várható felnőttkori magasságot és súlyt, de az erősíthetőség mértékét is. Az egyre bővülő adatbázis is hozzájárul ahhoz, hogy megbízható javaslatot tudjanak adni a testalkathoz legjobban passzoló sportágra.

A sportélettani szakmai hátteret Dr. Petrekanits Máté biztosítja, aki közel 30 éves tudományos munkássága alatt több tízezer terheléses vizsgálatot végzett el sportolók és a fegyveres testületek számára. Petrekanits Máté maga is aktívan sportolt, több mint 140-szer lépett pályára a felnőtt röplabda válogatott tagjaként.

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkostolo.blog.hu/api/trackback/id/tr61192695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.